Skattkistan

Vardagsrummet - lite nytt.
Jag gillar verkligen Facebooks lokala köp- och säljsajter. Där kan man ju hitta allt sånt där som man behöver... och inte :). Som den här sockerlådan till exempel. Den behövde vi som laddstation. Den hänger fint på väggen & vi kan ladda våra paddor, kamera & datorer utan risk för att klåfingrar drar dem i golvet. Och så slipper vi se alla fula sladdar! Win-win.
 
Den här skolplanschen köpte jag av samma kvinna som jag hittade sockerlådan hos. Planschen behövde jag väl egentligen inte. Men jag kunde bara inte låta bli!
 
Tulpaner behövs alltid vid den här tiden på året. Särskilt sedan ljuset som snön gav försvann. 
 
Tja så här ser det ut i den här hörnan av vardagsrummet numera. Jag skulle verkligen vilja byta ut vår gamla soffa, men vi får väl dras med den ett tag till... bara tills värsta småbarnsåren är över :). 
Grönt är skönt.
 
 
Än känns våren långt borta utomhus, även om den mesta snön faktiskt försvunnit. Inne däremot spirar och sprakar det nästan i vissa krukor. Som i denna, med mitt fikonträd. Detta fikonträd verkar stå ut med det mesta. Petter tog nästan livet av det då han glömde bort att vattna det då jag åkte till England i höstas... det tappade så gott som alla blad. Sen repade det sig och så glömde jag plocka in det från altanen sent i höstas då det var flera frostnätter i rad. Dumheter! Men det överlevde det också och nu är det grönare än någonsin.
 
Ska ta och plantera det ordentligt med mer och bättre jord till våren, då får det nog flytta ut på altanen igen. Men tills dess ska jag ha det i vardagsrummet och njuta av det sköna och gröna det skänker!
Före och efter.
 
 
 
Imorse hade jag månadens PT-pass med Betty och jösses sicket kul (och jäkla jobbigt!) pass hon satt ihop åt mig nu. Det ska bli riktigt kul att köra i veckorna framåt. Jag bad henne även att ge mig övningar för att öka på chanserna för att jag ska klara av nästa mål, så det gjorde hon. Vi avslutade dagens pass med att ta nya bilder, de första tog vi på det första PT-passet i november. Tänkte att det kunde vara kul även för er att se dessa. Bilderna till vänster är från i november och de till höger togs idag, visst har det väl blivit lite skillnad? Kanske är jag självkritisk, men från sidan ser jag inte så mycket skillnad mer än hållningen möjligtvis har blivit något bättre. Bakifrån däremot tycker jag att att jag ser betydligt starkare ut och framifrån har nog magen gått ihop lite!
 
Mitt mål med träningen var inte att gå ner i vikt så jag har inte ändrat något på min kosthållning under den här tiden utan bara min träning. Hade jag dessutom gjort det hade jag ju förstås fått andra resultat. Mitt mål var uteslutande att känna mig starkare och att det gärna fick synas, vilket jag tycker att det gör! Jag är nöjd.