Skattkistan

Falsk marknadsföring.
Färgglad linssoppa med vitlök, saffran & chevre. Skulle kunna ha blivit hur gott som helst, men jag tänker inte ljuga. Den smakade precis ingenting alls. Jag provsmakade soppan innan jag bestämde mig för att addera lite chevre, den smakade bara vatten... och lite saffran. Den gick med nöd och näppe ner, jag var ju hungrig. För morgondagen för jag dock göra en liten justering, soppan åkte i soporna & jag har istället förberett en chevresallad.
Idag har jag för övrigt haft ordentligt sockersug. Jag hällde på ren rutin upp kaffe till mig själv på fikan (men drack det inte). Kanske är det "abstinensen" som gör sig gällande? Well, det är ju precis det här jag är ute efter, att se hur kroppen reagerar alltså!
A busy day.
Vilken dag det har varit! Fullt upp med möten, kunder & must-do's på jobbet. Fix med mitt godmanskap under lunch och nu efter jobbet och ändå så får jag inte till det. Massor av byråkrati och krångel bara för att ta reda på en småsak, men så är det väl kanske inom kommun/omsorg? Cyklade hur som helst förbi min huvudmans område på vägen hem för att stämma av vilken hyresvärd han har, det står nämligen inte på hyresavin som går genom kommunen och de hade ingen koll... HSB var de och självklart har de bara telefontid till 16.00. Jag får alltså hålla mig till imorgon och hoppas att de kan hjälpa mig. Jag letar nämligen med ljus och lykta efter en lokal att hyra då mannen som jag är god man för fyller 60 i slutet av september. Då måste man ju ha någonstans att vara, hans lilla etta blir väl trång.
Någon som känner till någon central lokal som inte är alltför dyr att hyra, hojta gärna till!
Nu ska jag ut och promenera en sväng med Milo och bara släppa allt för en stund, för det löser sig säkert till slut. Visst gör det? :)
Dagens frukost.
I mixad form smakar soyayoghurten betydligt bättre. Så smoothies lär det bli fler under de här två veckorna. Ett ägg till smoothien och frukosten är kirrad!