Skattkistan

We're getting there

Nu har jag precis hoppat ur morgonrocken, men tro inte att jag tagit sovmorgon för det. Jag var nog uppe redan vid 10 (redan!) och sedan dess har vi dukat om bordet (2 sjuklingar som inte kunde komma), tvättat, bäddat rent i sängen, kollat lite på Madicken & nu ska vi åka till affären och handla det allra sista inför kvällen! Det blir ett bra kalas :), ska bara bestämma mig för kvällens kläder också så är jag nöjd och glad sedan!
Puss så länge.

Tantvarning på mig
Sitter i detta nu och viket servetter, det är ju trots allt dan före stora smällaredan & man måste ju ha lite framförhållning när man ska ha fest hemmavid! Det blir franska lilje- & stjärnservettsvikningar på vårt bord, kommer säkert bli snyggt som attan :). Något tant- & gubbvarning på oss här, festbordet (som vi fått låna av bostadsrättsföreningen) med duk och dukning har stått färdigt sen i förrgår.. haha! Jag skyller på att vi visste att vi skulle till Gbg igår & jobba plus tvätta idag (har vi visst glömt) så det var därför vi var ute i god tid. Sen hade vi ju redan fått fult vikbord och stolar så då kunde vi ju likaväl snygga till dem lite med duk och annat :)
Vi blir 15 personer här i morgon, känns alldeles lagom. Håller tummen stenhårt för att Carro, som haft diverse magproblem ska vara bättre så att hon och Andreas kan komma. Maten ska alla hjälpa till med i år, känns jätteskönt för mig som förra året stod och lagade mat till ungefär en halvtimma innan festen. Vi ska fixa efterrätt, potatisgratäng, bröd & så dukningen då förstås. Blir säkert en trevlig tillställning! Nu ska jag tillbaka till mina servetter & sen ska jag fundera på ytterligare dekoration till bordet.
Puss Puss!
En dag på jobbet.


Skjorta, Rut Mfl
Linne, H&M
Kjol, Gina Tricot
Strumpbyxor & strumpor, H&M
Armband, vintage
Stövlar, vintage
Glasögon, RedorDead

Nu en dag på jobbet, sen fem lediga dagar till!
Puss