Skattkistan

Som på det glada sjuttiotalet.
I lördags var syster, jag, kompisen Madde & Billie i Köpenhamn över dagen. Självklart blev det även ett besök i fullsmockade, färgglada och vackra Nyhavn. 
 
Ungefär lika färgglad som husen var jag i min tradera-fyndade klänning från Indiska. Jag älskar färgerna & mönstret! Det är allt lite sjuttiotal över den.
 
Lite sjuttiotal är det även över lillsyrrans solbrillor som Billie fick låna en sväng. Snyggingen liksom ;).
 
Underbar dag hade vi i Köpenhamn. Soligt & ganska varmt. Tyvärr tyckte halva Malmö, hela Köpenhamn och säkert en fjärdedel av Norges befolkning att det var en alldeles ypperlig dag att göra Ströget & Köpenhamn just denna dag. Det var trångt värre att ta sig fram med barnvagn på gatorna och i butikerna var det ännu värre. Så shopping blev det knappt någon alls, men vad gör väl det när det vankas en helt barnfri helg i Stockholm med min stora älskling i helgen som kommer ♥.
 
 
Full jäkla rulle.
Den här dagen har gått i ett och nu är det inte många timmar kvar innan det är dags för hela familjen här att stiga upp igen för att åka in till Växjö. Två tredjedelar av familjen dvs. jag och Billie åker vidare med tåg mot dejt i Göteborg och därefter Malmö, medans P får starta jobbet tidigt :).
 
Har fortfarande lite packning kvar att göra & förberedelse av frukost för mig och reskost i allmänhet för Billie så här har jag ju förstås inte tid att sitta. Men OJ så mycket bra vi klarat av ikväll. Min & företagets deklaration för 2012 är numera inlämnade vilket gör att det känns som att en stor sten lyft från hjärtat.
 
Nu ska jag bara njuta av en mysig helg tillsammans med syster och så hörs vi igen när jag kommer hem. På Instagram däremot lär jag hänga även de närmaste dagarna, så häng med mig där (frokenfraken82) om ni inte redan gör det ♥.
 
Kram på er och ha en underbar helg!
 
 
Vad gillar ni min nya header förresten? Själv är jag halvnöjd så lite förändringar får det nog ändå bli :)
The book keeper in me.
Ikväll har jag så kallad me-time, men jag ska tyvärr inte göra något så trevligt som att träna (mina squats har jag dock gjort) eller gå på bio. Jag ska bokföra!
 
Tyvärr så är det inte riktigt lika kul att bokföra som att fakturera ($$$) så det hamnar gärna lite på efterkälken. Men imorgon ska vi göra klart deklarationen för firman (med min kära sambos hjälp) och då skulle det kännas gött att även ha ordning på årets bokföring, så att vi kan se hur vi ligger till i år.
 
Händer en hel del i företaget gör det hur som helst och varje nöjd kund stärker verkligen känslan av att vi är på rätt väg. När kunderna är nöjda är det så jäkla kul att vara egen företagare! 
 
Vi var ju förresten med i Smålandsposten (lokal tidning här i Växjö) i förra veckan med tips och råd om hur man löser vårstädningen på ett vis som är så lite skadligt för miljön som möjligt. Kul med uppmärksamheten!
 
Men nu är det väl bäst att jag gör det där jag borde göra... och inte det jag helst vill :)
Ha en fin kväll hörrni!