Skattkistan

Soo last year - part 2.
Juli
Vi kickade igång juli med en himlans god grillbuffé på Evedal tillsammans med Sara, Freddie, Stina & hennes Johan. Jag gick på allsång mer än en gång, en gång med Ullis & en gång med Sara. Jag åkte ner till Malmö för att spendera ett par dagar med lillasyster. I Malmö var det värmebölja och det enda vi orkade med var att bada & sola. Jag byggde på brännan & vi sjöng ännu mer allsång. Jag åkte till Göteborg för att jobba i vår butik där i en vecka. Där passade jag på att besöka Liseberg & Saltholmen. Jag provkörde en Mustang åt pappa som sedan åkte till Göteborg och tog med henne hem. Ullis och jag åkte till Ronneby och sålde av våra garderober, himlans kul & det gav klirr i kassan. När det blev dags för semester så gjorde jag, J och Milo en liten roadtrip där vi besökte Halmstad, Oslo & Stockholm. Vi fick lite sol & åt massa gott.
Augusti
När det blev augusti var J och jag fortfarande på roadtrip, vi hälsade på Pernilla och hennes familj i Stockholm. Avslutade Stockholmsvisiten med en god Ben & Jerry's på en brygga. Härligt! Jag hade sommarens bästa kväll med mina vänner när The Ark spelade på Stortorget. J fyllde år och det firades såklart! Paket & lite party blev det. Vi var ute i skogen och plockade lite blåbär & jag åkte till London tillsammans med Ullis. Fint avslut på semestern det! Jag var och åt på Hemma hos oss för första gången och det blev en favorit :). Som en liten avslutning på månaden så detoxade jag i 10 dagar!
September
Månaden började med att jag och ett gäng kollegor åkte flotte, grillade och hade en allmänt trevlig kväll. Jag åt god sconesfrukost på Toftastrand & firade Margret & Tage som båda fyllde 60 år. Vi var hemma hos Sara & Freddie som flyttade till Rottne & där badades det bastu. Jag fick fina presenter av fantastiska vänner. När vi hade kick-off med jobbet var jag väldigt involverad, både i utbildningen (då jag bar rosa hår) & i lekarna som följde. Det var val & jag bakade fina muffins.
Oktober
Oktober var en månad fylld av mat. Jag var på Hemma hos oss med vännerna, åt gott under en jobbresa till Stockholm & blev avtackad från personalföreningen med, ja just det MAT :). Jag var på fiket i Gemla med tjejerna och åt god köttbullemacka (tokbillig dessutom!). Jag gjorde två riktigt bra investeringar, dels ett par Ilse Jakobsen-stövlar och så en systemkamera från Canon. Oktober var även en ganska tuff månad, J & jag bröt upp efter nästan 4 års förhållande.
November
I november åkte jag till syrran. Vi gick på maskerad på hennes jobb, jag som katt & hon som clown! Jag gick på virka-vantar-kurs och snöade totalt in på att just virka. Vi bestämde oss för att sälja lägenheten & den las ut till försäljning. En stor sten föll från bröstet när jag fick tag på en ny lägenhet- mitt i centrum! Annica och jag hälsade på Zandra och hennes lilla Lilli, toksöt var hon såklart. Ullis och jag åkte på en välbehövlig utflykt till Kalmar, där var det julmarknad och alldeles vitt och juligt på marken.
December
Månaden började med en helt fantastiskt trevlig julfest med jobbet. Fortsatte med mysig fika ute på Svenska Tantens Café. Jag pysslade en hel massa, gjorde julgodis och sånt gott. Åkte till Lina & Malmö igen för julklappsshopping & fick lägenheten såld! Jag fick låna ett par längdskidor och var ute på tur. Fick till julstämningen här hemma med hjälp av en fin gran & lite julklappar under den. Jag bakade knäckebröd & gjorde fikonmarmelad tillsammans med Becca. Fick en oväntad present på posten av Erika, tack igen gumman! Var på mysig middag tillsammans med Sara på Kafe DeLuxe och så firade jag självklart jul med familjen & igår nyår med fina vänner.
Snipp snapp snut, så var 2010 slut.
Soo last year.
Nu när det nya året är här så tänkte jag bjussa på en återblick i det år som gått. Det är mycket som har hänt under det senaste året, inte allt har varit roligt, men så är livet. När man har varit nere vid botten och vänt så finns det bara en väg och det är upp :). Jag tror 2011 kommer att bli det bästa året hittills! Innan 2011 börjar får ni ta del av januari- juni av mitt 2010. Enjoy!
Happy New Year!
Januari.
I början av januari var J, jag & hans familj uppe i Lidköping och hälsade på hans farmor. Det var ett par kalla men trevliga dagar med korvgrillning & sällskapsspel. Jag började träna inför mitt allra första Göteborgsvarv och mycket av bloggen präglades av träning. Jag hade kommit igång med att sticka och hann både med att sticka ett par tofflor till mig själv och ett par små strumpor till min kollega Jenny's lilla Lykke. Jag vann ett pris på jobbet & fick fina blommor och en liten pokal som sedan dess stått fint på mitt skrivbord. Jag hann även med en tur till det då nyöppnade Kungsgatan tillsammans med kära vänner & så var jag nere i Malmö hos lillasyster. Det var riktigt bra vinter och jag drog ihop ett gäng för skridskoåkning på sjön & korvgrillning.
Februari
Månadens första dagar spenderades i Malmö & jag fick förutom ny frisyr en trevlig helg tillsammans med syster med god mat på Plocke Pinn & utgång på Debaser. J och jag åkte till Halmstad & hälsade där på hans morföräldrar, som alltid mysigt :) Som grädde på moset var vi på Buddy Holly med Brolle, mycket bra musikal! Jag fortsatte förstås springa, fortfarande inomhus på löpband. Löpband är bra, men inte så kul när man springer upp emot 90 minuter i sträck... Firade Valentines day med god middag, vilket uppmärksammades på Blogg.se's startsida. Vi hade drinkfest med tjejerna som avslutades på Grace. J och jag besökte Toftastrands sconesbuffé för första gången, fantastiskt gott :).

Mars
Jag började månaden med ett besök på Toftastrands Konditori, där åt vi minisemlor & min iphone föll i gatan och gick sönder :(. Jag var på stickcafé på Gusto med Sara & Saras mamma. Fick hem en fin vinst från Sofi's Mode. Vi hade aktivitetskväll på jobbet en fredag, vi åkte skidor, åt gulaschsoppa, drack rödvin & dansade i termobyxor. Helmys! Ullis bjöd med mig på förhandsvisningen av Remember Me, en film som mycket föll mig i smaken. Jag var på rockfest på jobbet i "läderklänning" och nitar & J o jag tog en restresa till Egypten. Jag fortsatte med både stickning & löpträning som nu blivit självklara delar i mitt liv :).
April
Som alltid så började april med att jag fyllde år, den här gången 28. Finaste presenten var en pippi-tröja som man stickat åt mig! Jag fortsatte att träna inför Göteborgsvarvet, nu utomhus. Jag pimpade min balkong och blev uppmärksammad på blogg.se's startsida. Jag blev blondin igen, tack vare syster Lina.
Maj
Maj var månaden då det äntligen var dags för Göteborgsvarvet, som jag tränat! Egentligen skulle min träningskompis Ullis följt med, men pga sjukdom gick det inte. Istället fick jag stöd av Sara, Tack för det bästa du! Jag hann även med att springa två andra lopp, nämligen Vårruset & Växjöloppet. Jag var på två födelsedagsfester, Carro & Ullis var det som fyllde år!
Juni
Jag började juni med en resa tillsammans med mina jobbkollegor till Malta. Fortsatte med en tur till J's föräldrar där vi hjälpte till med att resa ett växthus. Vi hade fest med St Tropez-tema på jobbet och drack gott Rotari-bubbel mer än en gång :). Jag fick min julklapp från något år tillbaka från J, vi åkte och drejade! Jag var hos S och grillade & så firade jag traditionsenlig midsommar tillsammans med härliga vänner. Köpte nya brillor gjorde jag också, ett par aviators från RayBan. Solen kom och stannade ett tag, så vi hann njuta lite av den också.

Snuvigt!
Idag känner jag mig allmänt snuvig och hängig, därför är det tomt här på bloggen.
Hoppas dock jag mår bättre imorgon, då hörs vi igen!
Kram Jennie