Skattkistan

Från en huvudstad till en annan. Vi sitter...

img_8663 (MMS)

Från en huvudstad till en annan. Vi sitter nu i bilen ca 10 mil från Stockholm där vi ska spendera kvällen med familjen Lyck! Imorgon blir det troligtvis en tur på stan och lite shopping innan vi åker hemåt igen. En vecka snart avklarad och två hela veckors semester kvar :)

Ekologisk tapas/ Food Story
Igår kväll gick vi först flera kilometer i regnet för att hitta en bar/restaurang som sände fotbollen. Det gick inget vidare men istället drog vi en vinstlott när vi hittade en skön restaurang som serverade goda tapas. Restaurangen låg i stadsdelen Grünerløkka (ungefär som Söder i Sthlm) och allting var ekologiskt! Hur bra som helst tycker jag och inte tokdyrt heller som det skulle kunna ha varit.
Oslo!
Vi har inte varit här så länge än, men både hotellet & det lilla av staden som vi har sett verkar lovande. Vi tog en promenad uppför Karl Johan till slottet och sedan ner på Aker Brygge där vi tog en kaffe och träffade ett mycket trevligt äldre Schweiziskt par. De berättade att de åkt norden runt på ca 2 veckor, 800 mil! De berättade också att de kollat runt i staden, Oslo alltså, men att det gillade Sverige och Stockholm bättre. Well, vi har "open minds" och tycker att det ska bli kul att utforska lite mer imorgon. Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer, men troligtvis tar vi en tur ned på stan. Fhv tycker Milo att hotellrummet känns helt OK att bli lämnad på och blir inte alltför ledsen.
Update Det är visst fotbollsmatch på gång i staden, Vålerenga-Barcelona, det måste vi ju såklart spana in. Ja inte från första parkett på stadion men på någon sportbar. Så nu blir det ett snabbt ombyte innan vi knallar ner på stan.
Kram Kram