Skattkistan

Mors dag.
 
Grattis till alla grymma mammor på mors dag! Själv är jag väldigt lycklig över att jag får bli firad av två coola små tjejer denna dag. Jag älskar er till månen och tillbaka!
 
Och till min egen mamma. Jag är så glad att jag har dig & så tacksam över allt du gör och har gjort för mig och lillsyrran... och nu för mina barn! We love you.
Hurra!
Ikväll firar jag inte bara att den stora tjejen somnade redan klockan 18.30 och att den lilla faktiskt somnade innan 21.30 idag (halleluja!) utan också att jag fick postavin till min väska. Den ska finnas att hämta i vår lilla lanthandel imorgon :). Jippii!
 
Hur jag firade? Med tacos och typ fyra avsnitt Suits. Suits är för övrigt för bra för mitt eget bästa. Och jag börjar redan sörja att det snart är slut... vi har typ bara åtta avsnitt av tredje säsongen kvar att se :(. Ska visst komma en fjärde säsong har jag googlat mig till rykten om. Hoppas dessa rykten är sanna!
 
Någon som kanske har något tips på ny serie att förälska sig i?
 
Love Suits! Och så jäkla snygga alla brudar i serien är i sina kjolar och powerklänningar. Coolt!
Spontanköp.
 
I fredags beställde jag hem en ny handväska väldigt spontant. Visserligen har jag letat efter en brun läderväska med gulddetaljer ett bra tag utan att lyckas, men när jag nu äntligen råkade "trilla över" en i en brittisk webshop kunde jag inte låta bli. 
 
Har haft förhoppningar om att den skulle hinna komma innan helgens bröllop, men börjar tappa hoppet :(... Fast nu fick jag tillbaka det litegrann igen när jag fick info om att paketet anlänt Malmö. Nu får jag hålla tummarna! Ni också vet ja ;).