Skattkistan

Att packa väskan till Bali.
 
Om nästan precis en vecka så landar vi (vi som i jag och ungefär 150 kollegor) på Bali. Jag har alltså en vecka kvar på mig att fundera på innehållet i resväskan. Så här långt har jag plockat fram några gamla favoriter och jag tycker mig se en färg/mönstertrend :). Jag tycker alltid att det är svårt att packa lagom mycket. Jag vill ju inte känna mig begränsad med innehållet i resväskan & tillåten vikt på väskan är 30 kilo:ish, dvs det bäddar för att jag tar med alldeles för mycket. Hur brukar ni tänka kring mängd kläder när ni åker på resa/semester? Och Bali är ju ett ganska varmt resemål, skor likt espadrillerna nedan till vänster på bilden kanske blir för varma?
 
Låt mig höra era tankar och hjälp mig att packa effektivt :).
Att ryckas med i hysterin.
Jag har länge gillat barnklädesmärket Mini Rodini. När Billie var runt halvåret fick hon sin första Mini Rodini-mössa med kaniner på som jag minns att jag köpte på 50 % rea på NK, jag var supernöjd över den och hon använde den massor. Mössan försvann på förskolan något år senare, men hade den vart kvar här hemma så hade den använts av Disa idag... eller sålts för dyra pengar till någon annan Mini Rodini-tokig mamma. För såna finns det. Precis som det finns sporttokiga/biltokiga/vintokiga pappor :).
 
På sista året så har det blivit lite av en sport/hobby för mig att hitta Mini Rodini-plagg på loppis (görs sällan!), på Tradera & sedan några månader även i gruppen för lika tokiga som mig på FB. Så barnens garderob är uppdaterad. Och jag rättfärdigar min shopping med att plaggen håller länge (både i storlek & kvalitet), att de är tillverkade i bra material (för miljön) & att andrahandsvärdet på dem är grymt. 
 
Idag var det släpp för Mini Rodinis Memory Lane collection och då rycktes jag förstås med i hysterin som rådde och såg till att barnen även fortsättningsvis kommer ha (enligt mamma) finaste kläderna. Och jag blev även inspirerad till att ta en egen lite "walk on memory lane" med Mini Rodini-kläder som tjejerna haft. Så himla roligt att ha en anledning att titta tillbaka i bloggen på allt vi har gjort. Och på våra fina tjejer ♥.
 
PS. Jag vet att det finns viktigare saker än barnkläder & att lägga pengar på barnkläder. Men det är så himla rolgt! Och man kan ju se det som att jag är som vilken samlare som helst. Det jag samlar på är Mini Rodini-plagg, fina gamla kakburkar & minnen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Noomi Belle
Förra söndagen packade jag och familjen in oss i bilen och for söderöver, till Malmö och en taklägenhet där det hade pyntats till kalas.
 
Det var nämligen dags att fira min systerdotter Noomi med namnkalas. Passande nog "fyllde" Noomi även 7 månader denna dag. Galet så fort tiden går!
 
Här har vi ju henne, dagens huvudperson. I knäet på morfar & bredvid farfar.
 
Fina lilla familjen.
 
Här har vi härliga Malin, syrrans & Krilles kompis, som fått äran att tillsammans med mig och Krilles ena bror vara faddrar till Noomi,
 
Min mamma & Disa ♥.
 
Krille stod för valet av dricka. Bubbligt naturvin om jag inte är helt fel ute? :) 
 
En hungrig Billie
 
Jag var rätt hungrig jag med som ni ser :). Galet goda tacos!
 
Tre stolta faddrar och en liten baby ♥.
 
Massor av kakor och en god tårta bjöds det på...
 
innan det var dags för huvudpersonen att öppna sina presenter :). 
 
Tack för en supermysig dag! Vi saknar er redan.