Skattkistan

Kort update.

Efter en intensiv vecka i NY anlande vi igar kvall till ett betydligt lugnare Miami. Palmer, sand o lugn karaktariserar denna harliga plats. Gardagskvallen spenderades valfortjant pa ett cubanskt cafe med ett par parasolldrinkar (mojito of course)... fint som snus! :-)


Planen for dagen ar att utforska omradet har kring det beromda south beach, vilket givetvis innefattar en hel del strandforskning! Fler uppdateringar kommer snart!


Puss o Kram

#1 - carro barro

Har det redan gått en vecka? Jisses, jag hänger inte meeed! Hoppas ni har med er mycket nytt i resväskorna hem sen, själv tänkte jag inspektera den nyöppnade Monkibutiken här i stan imorgon. Lär väl hitta mer än plånboken klarar av i vanlig ordning. =) Ha det nu så jätteskönt i miami, sola o bada och njut till fullo!! Kram på er sötisar!

#2 - sassy

Åh, vad härligt!

Hoppas du har det lika underbart som jag hade i Italien!



kram

#3 - Pernie

Låter som ni har det helt underbart på semestern :) Är inte ett dugg avis på er som får sola och bada. ironisk Njut ordentligt nu! Kram kram

#4 - andreas

Låter som om USA lever upp till era förväntningar. Här spöregnar det idag och är riktigt dystert.... AVUNDSJUK.. Jepp!!! Men ha det bäst!! Kram