Skattkistan

När det är nybäddat.
 
 
 
 
 
Efter två dagar då jag varit helt slut redan när jag vaknat så ska det nu bli riktigt gött att krypa ner i en nybäddad säng. Med fler kuddar dessutom, för P tyckte minsann att vi skulle ha några till när jag var på IKEA. Bra tanke! Och nog ser sängen mer inbjudande ut med ett gäng fluffiga kuddar :).
 
Jag tror förresten att tröttheten beror på att jag varit dålig med järntabletterna på det senaste (typ hela graviditeten!) men hoppas kunna äta ikapp mig. Kan man det tror ni?
 
Tröttheten kan förresten också bero på att jag är fruktansvärt dålig på att bara ta det lugnt... Jag ska jobba på att bli bättre på att bortse från allt det där som jag tycker att jag borde göra istället för att vila. Någon som är bra på detta, kom gärna med tips & råd till en novis.
#1 - Jessica

Att krypa ner i en nyböddad säng är ju typ det bästa som finns!

Svar: Ja verkligen! Luktar så gott och är fluffig - me like too!
Skattkistan

#2 - Jessie

Hej! Vart har du köpt påslakanet?:) jätte fint!

Svar: Hej Jessie! Det är faktiskt köpt på IKEA :) Heter Nyponros om jag inte minns fel. Sen kommer jeansörngotten från Åhlens, men de finns nog inte kvar längre.
Skattkistan

#3 - Jessie

Hej! Vart har du köpt påslakanet?:) jätte fint!

#4 - Ida

Vilken fin säng! Längtar tills vi ska renovera vårt sovrum, då får det bli något liknande den. Vart kommer er sänggavel från? :)

Svar: Tack snälla Ida! Sänggaveln kommer från IKEA och köps nog tillsammans med sängen. Så gjorde vi iallafall :) Men visst är den fin, och det blir på något vis ombonat med en klädd gavel!
Skattkistan

#5 - Jill

Så fint och inbjudande! Varifrån är sänglamporna? Så fina :-)
Kanske kan du äta i kapp, det trodde jag att jag kunde. Men icke. Ätit niferex varje dag i 2 mån men fortfarande hb på 95... Iiiiiinte bra! Så kämpa på med dina tabletter :-)
Kram

Svar: Tack Jill! Jag gillar också sänglamporna :) De är köpta på ellos! Tror faktiskt att de finns fortfarande, i denna grå, svart och vitt om jag inte minns fel :) Har du slutat jobba nu? Och när flyttar ni in? Så himla spännande ju! Längtar efter bebisen nu! Kram
Skattkistan

#6 - Ann

Så ombonat och mysigt!
I love helt täcke😃👍

Svar: Det gör jag med! Mysigare :)
Skattkistan

#7 - Caroline

Även jag undrar vart du hittat påslakanet?! Tycker det är svårt att hitta snygga påslakan till dubbelsängstäcke.

Svar: Påslakanet kommer från IKEA och heter Nyponros :) Ett ganska prisvärt påslakan har jag för mig och tror de finns i både denna blåa färgställning, röd, grön samt gul :) Lycka till!
Skattkistan

#8 - Anna

Hej Jennie, vad heter er fina sovrumstapet?
Anna

Svar: Hej Anna! Förlåt att det tog så lång tid att få svar, jag kom nämligen inte ihåg vad den hette... Men nu vet jag 👍Tweed heter den o kommer från Eco tapeter. Kram
Skattkistan