Skattkistan

Vi har blivit med dubbelvagn - Babyjogger City Mini GT Double!
Idag hämtade jag ett efterlängtat (och tungt!) paket på vår lilla lanthandel här i byn. Det var vår nya barnvagn Babyjogger City Mini GT Double som lite kvickt åkt hela vägen från Polen!
 
Självklart så kunde vi inte hålla oss från att montera ihop vagnen, vilket gick supersmidigt typ klick-klick-klick och nu står den här och ser maffig ut i vårt vardagsrum.
 
Jag har även testat att lägga mjukliften, som vi lånat av ett par vänner, på plats. Den låg där den skulle. Även om det inte är en mjuklift som är specifikt gjort för Babyjoggers vagnar. Har dock vänner och en kusin som har/har haft Babyjoggers egna liggdel som man klickar fast och varit nöjda med den, så vi får väl se vad vi bestämmer oss för till slut...
 
Men jag som hade en hårdlift som var relativt svår att klicka loss när B var liten kände att jäklar vad smidigt att bara kunna lyfta bebisen i och ur vagnen med hjälp av liften. Speciellt när man bor som vi gör och oftast förvarar vagnen i källaren.
 
Och med vagnen på plats så är vi ännu ett steg närmare vår bebis känns det som...
 
Så här stolt kan man se ut när man kör sin nya vagn med sin nya bebis och dess fina storasyster för första gången ♥. Och ni ser väl också hur fint den nya skötväskan från Littlephant gör sig till den svarta vagnen?! :).
#1 - Emelie

Ser robust och stabil ut! Superfin!
Kul att bocka av på "innan bebis kommer"listan :-D

Ha det gott

Svar: Ja det är verkligen skönt att ha den hemma nu :) Den är ganska robust även om den är nätt och smidig. Hoppas trivas lika bra med denna dubbelvagn som jag har trivts med enkelvagnen av samma märke :)
Skattkistan

#2 - Junitjej

Så praktisk!

Svar: Ja! Och så himlans liten blir den när den fälls ihop -bra det också!
Skattkistan

#3 - Junitjej

Så praktisk!

#4 - Robex Lundgren

finna bilder

Svar: Tack snälla!
Skattkistan

#5 - Ann

Jättefin vagn!! Å väskan... Den är så snygg!!

Svar: Tack snälla Ann :) Hoppas den rullar lika bra som den är fin! Kram
Skattkistan

#6 - frida

Vackra du♥ tänk att vi snart har våra bebisar hos oss. Vem vet vi kanske får ungefär samtidigt hehe.

stor kram

Svar: Tack snälla söta Frida! Ja, med tanke på att du väl planerar kejsarsnitt? Så kanske det blir samtidigt! Snart har vi våra små här :) Underbart! Stor kram!
Skattkistan

#7 - Carola

Perfekt lösning! Lycka till!

Svar: Ja det tycker jag nog också! Hoppas det känns likadant när bebisen är på plats :)
Skattkistan

#8 - Ulrica Wulcan

Härligt! Nu är det bara bebisen som saknas. Väntar med spänning och iver :) Puss

Svar: Jag med! Verkligen :). Hur är det med dig nu vännen? Puss!
Skattkistan

#9 - Amanda Jona [SPONTAN]

Härligt! :)

Svar: Ja :) Jättehärligt!
Skattkistan

#10 - Småstadsfrun

Vilken milstolpe att få hem syskonvagn! Hoppas du kommer bli nöjd med den, men med en sådan fin skötväska blir det såklart det ^^

Svar: Tack :) Ja det känns som en bra milstolpe! Nu ska bara bebisen på plats också, piece of cake ;)...
Skattkistan

#11 - Frida

Ännu vet vi inget. Bm har skickat remiss. Kan även bli igångsättning. Vi får se. Jag längtar så :)

Stor kram

#12 - Daniella

Hej fin vagn :) vi funderar på samma kombination med mjuklift istället för hårdlift. Vet du vad det är för mjuklift ni har? Vet du några som passar bra till vagnen som har bra skyddande sufflet? Känner du att mjukliften sitter säkert på plats? Många frågor haha man blir så osäker i syskonvagns djungeln! Ha det fint!

Svar: Hehe :) Bra att du fråga, det ska man ju! Vår mjuklift kommer från Babytravel, vet inte om den heter något mer. Men den ligger verkligen perfekt i vagnen. Den har dessutom såna där "klämmor" att fästa i något i själva vagnen så att den verkligen sitter säkert. Med det löst tror jag att mjuklift blir superbra! Så kan man liksom bara bära in bebisen om den fortfarande sover (som man tänker att den ska göra :)) efter en promenad! Lycka till med dina bryderier :) Kram!
Skattkistan

#13 - Marte

Hej! Kom över din blogg då jag sökte på mjukost och babyjogger! Hur fungerar kombinationen? Skulle du kunna skicka en bild med mjukliften i? Du skriver att ni beställde från Polen, lönsamt? Kommer d håg varifrån? Fick precis barn nr två, har en dotter på tre sen tidigare. Trodde inte vi skulle behöva dubbelbugg men inser att det kanske inte vore så dumt ändå...och letar en passande lösning. Älskar min babyjogger city mini som vi har sen innan :). Tack i förskott!

:)Marte

Svar: Hej Marte!Jag minns var vi beställde vår vagn: http://ekowozki.pl
Absolut lönsamt. Kostade 4300 kronor för en Babyjogger City Mini GT Double. Mkt billigare än hemma!

Mjukliften är dock inte babyjoggers egna utan en babytravel från Babyproffen (tror jag).
Hoppas jag hjälpt dig lite på traven :)
Jennie
Skattkistan

#14 - Marte

Hahaha... Stavningskorrigering på iPad. Mjuklift!