Skattkistan

Busy bee!
Och så gick det några dagar mellan inläggen igen, men så blir det ibland när man har fullt upp!
 
Sedan senast har jag hunnit börja på nytt jobb, köpt en ny dator (wii så snabb den är!), julbakat tillsammans med hela den Åkessonska familjen, fakturerat all-time-high big-time för Fröken Rut, pysslat ihop ett pepparkakshus a'la Växjövägen 14 och träffat arkitekten som ska rita på vår övervåning. En himla massa alltså! Endel av det kan ni få höra/läsa mer om när jag bara får tid att skriva om det. Något av ovan nämnda ämnen som ni är extra sugna på att höra mer om?
 
Veckan vi helt plötsligt (hur hände det liksom?!) är mitt uppe i bjuder på roligheter på flera håll. Jag fortsätter vara ny på jobbet, vilket ömsom är superspännande och ömsom får det mig att känna mig mycket förvirrad. SÅ många nya system, utvecklingstermer på engelska & arbetssätt att lära sig. På fredag har vi julfest på jobbet och det är ju alltid superkul! På lördag när en har vaknat till funderar jag på en tur till IKEA och så på söndag ska Billie och jag göra ett litet jobb tillsammans. Det ska jag också berätta mer om :).
 
Nu ska jag se om jag kan få till det med bildöverföringen till den här nya datorn, så att jag kan bjussa på annat än mobilbilder i nästa inlägg.
 
Ha en skön kväll på er!
Kram
 
 
 
 
 
Ett gäng bilder från mitt Instagramflöde.
#1 - Anonym

Fina men de blev lite små, bilderna :)

Svar: Hehe, jag misstänker att du kollar i mobilen :) Jag har ändrat storlek på dem nu. Tack för feed-back!
Skattkistan

#2 - Anonym

Jag skulle vilja veta mer om ditt företag! Är nyfiken på att höra mer om hur du hinner med...

Svar: Okidoki, det ska bli!! Kram
Skattkistan

#3 - Anonym

Jag vill veta mer om allt ☺️

Svar: Ojoj! Då vet i tusan vad jag ska börja med. Något kommer ;) Kram!
Skattkistan