Skattkistan

En övervåning att älska - nästa år blir den av.
 
Se där!
Nu har vi äntligen fått till en skiss på vår blivande övervåning som vi båda gillar.  Det jag ser allra mest fram emot i processen är när vi river ner alla befintliga väggar och öppnar upp för kupan i samband med att vi också byter tak. Vi kommer utnyttja husets storlek så mycket bättre när det här är färdigt. Idag använder vi ungefär en fjärdedel av övervåningen som sovrum till Billie och övrigt yta används som förråd/vind.
 
Det som jag gillar mest med vår "nya" övervåning är att vi kommer att ha sjöutsikt från kupan - särskilt vintertid. Att jag och Petter kommer att få ett nytt och stort sovrum (som det finns en möjlighet att slå upp en vägg i senare om vi behöver fler rum!), att vi kommer få till ett mysigt vardagsrum med öppen spis & ett till badrum. För att inte tala om glasväggen mellan kontor & vardagsrummet - den kommer att bli så bra!
 
Nu ska vi bara hitta hantverkare som kan hjälpa oss med detta relativt stora projekt som även bjuder på uterumsbygge nästa höst. Har ni några rekommendationer att göra tar vi gärna emot dem :)!
 
 
Den här renoveringen kommer också kräva en gigantisk rensning av prylar & möbler där uppe på vinden... men den tar vi en annan dag & ordnar trädgårdsloppis eller något!
 
Arkitekten som har hjälpt oss med skissen är duktiga Nina, som bloggar här och driver arkitektstudion Sajt. Kan varmt rekommendera att arbeta med henne!
 
Och hörrni. Gillar ni mina inlägg (även om de inte kommer så ofta för tillfället) så berätta gärna det genom att trycka på hjärtat. ♥.