Skattkistan

Similan Islands.
När Petter fyllde år i slutet på oktober så fick han utav mig ett "presentkort" på en snorklingsutflykt att casha in på plats i Thailand. Så en morgon drog vi upp hela familjen tidigt tidigt och åkte till Similan Islands. Dessa vackra öar ligger ungefär en och en halv timme från fastlandet. Med en så pass liten båt som vi bokat så var det en skumpig färd!
 
Efter en liten frukost på kajen hoppade vi och våra medpassagerare ombord och iväg bar det!
 
En och en halv timma senare landade vi på en drömskt fin sandstrand.
 
Det var rätt så hett där så tjejerna höll sig i skuggan och byggde koralltorn.
 
♥.
 
Här sitter vi helt casually ;).
 
Bada bada bada!!
 
Underbart. 
 
Och lite spännande... tyckte Disa som mest var rädd för alla vågor.
 
Efter en liten båttur till gick vi i land på en ny ö och där fick vi promenera en sväng genom djungeln för att komma till stället vi skulle äta lunch på. Där var vi dock inte ensamma... en jäkla massa asiater/japaner och kineser trängdes med oss. Inte så mysigt! Och något som inte heller var så mysigt var när Billie och jag skulle gå på toaletten. Då stod det ett par rädda tjejer utanför och skrek, när vi kom in förstod vi varför. I en av toalettstolarna, mitt i allt kiss låg en levande svart orm med gul/orange ögon. Usch och tvi!!!!
 
Det var inte bara en asiatisk tjej som ville fota sig tillsammans med Disa. Helt galet vilken attraktion hon var med sitt ljusa hår. Denna tjejen var dock supergullig, därav fotot...
 
Jag tog en och annan selfie, precis som alla de andra på den här stranden.
 
Efter några timmar var det dags att åka och göra ett snorkelstopp innan vi åkte en riktigt studsig tur hemåt igen. Fin tur, men inte att rekommendera med små barn!