Skattkistan

Att ha roliga fredagsplaner.
På fredag som min kortdag på jobbet så åker jag och min Fröken Rut-kollega Jenny till Göteborg för lite konferens (på tu man hand) kombinerat med lite nöje. För nöje är det ju när man får åka till storstaden. Ännu mer nöjsamt när man ska bo på trevligt hotell, äta och dricka gott & få tid att göra kloka planer för framtiden! 
 
Lite firande får det också bli lite i förhand, för i november är det nämligen 5 år sedan vi startade vårt lilla Fröken Rut som inte längre är så litet. Fem år senare står vi nu med fem medarbetare (som arbetar allt från 20 - 120 h/månad) och en omsättning som i år förhoppningsvis kommer att landa på runt strax under 700' på denna för oss lilla bisyssla - det trodde iallafall inte jag när vi startade. Och vi är inte klara ännu, nu ska planer smidas för 2017 och visst hade det kännts kul att få gå över den där magiska miljonen... Vi får se :).
 
Hur som helst, fredags- och lördagsplanerna känns himla trevliga!
Än har vi inte bokat in ställe för middagen på fredag och ett tips eller två vore toppen. Något som är lite lagom fancy med bra käk & trevliga lokaler. Hit me!
 
#1 - Hanna

Moon thai kitchen kanske om du vill börja ladda för Thailand. Eller tapas på manjana?

Svar: Varför inte egentligen, men det blev italienskt :) Kram!
Skattkistan

#2 - Ewa

http://tranquilo.se/ sååå gott å trevligt ställe! Även grymma drinkar 👌🏼

Svar: Tack för tipset Ewa! Försökte boka men det var fullt. Så vi tog Incontro som låg i botten av hotellet - det var toppen!
Skattkistan

#3 - Kristina

Ni måste absolut testa spa:t på Upperhouse & deras utomhuspool. Sen kan jag verkligen rekommendera en avsmakningsmeny uppe i deras restaurang, kan dock behöva bokas lite mer i förväg.
Annars var vi tyvärr lite besvikna på det hotellet. Inte värt pengarna. Hoppas ni får en bättre upplevelse! :-)

Svar: Det gjorde vi! Himla bra måste jag säga. Vi åt nere på Incontro i botten av Gothia - superbra! Och frukosten på hotellet var verkligen toppen. Vi är nöjda! Kram
Skattkistan