Skattkistan

Nedräkning på riktigt.
Måndag igen och en vecka närmare Thailand. Bara tre veckor kvar nu! Det går galet fort. 
I förra veckan var vi och vaccinerade oss. Tjejerna fick sprutor mot Hepatit, likaså Petter. Och så tog Billie och jag varsin dos med dyra droppar Dukoral. Det är verkligen galet dyrt med vaccin, för oss fyra ungefär som en billigare restresa till södra europa! Men förhoppningsvis ska vi slippa att bli sjuka på semestern, och det är ju värt en hel del!
Vi har även fixat pass till Billie & Petter så nu börjar vi bli kittade. Nu är det bara den där vanliga packningen som ska fixas och den kan vi ju vänta ett tag till med. 
Funderar på om vi har vad vi behöver vad gäller UV-kläder till tjejerna, misstänker att det vore dumt att inte använda UV-kläder på dem.
I somras hemma i Sverige så blev det mest vanlig baddräkt för dem båda, men strålningen är ju inte riktigt densamma i Thailand som här hemma. 
Lite småstruligt att hitta sånt här nu på hösten, utbudet är ju inte precis enormt. Så har någon av er som läser något i bra skick att sälja som kan passa till mina tjejer (92-98 eller 110-116) så hör av er vet ja!
 
Dessa fina UV-set från Ia Bon är ju hur söta som helst. But pretty pricy.
#1 - Sofi

Om du kan leva med lite pojkigare färg så har jag nog ett par set hemma ;)

Svar: Tack snälla! Är det väldigt pojkigt med bilar eller liknande? Då går det nog inte hem hos Billie, men Disa bryr sig ju inte så mycket :) Kram!
Skattkistan

#2 - Lena

Åh, de setten var ju himla söta! :)

Svar: Visst är de galet fina! Kram Jennie
Skattkistan

#3 - Erika

Jag har med ett som Disa kan låna :)

Svar: Tack gulle! Kan ju kolla på fredag? Puss!
Skattkistan

#4 - Anonym

Jag köpte en grym uv dräkt från simförbundet med inbyggt flytväst som du kan ta ut med. I fint skick. Kan nog tänka mig sälja den nu. Sara..... sms mig

Svar: Tack Sara. Vi har dock löst det med bra simringar från medley som vi planerar att köra på :)
Skattkistan

#5 - Nej inga bilar, inget alls på POP blå/turkos

Nej inga bilar, inget alls på, POP blå/turkos

Svar: Gärna :) Puss!
Skattkistan