Skattkistan

Those running shoes.
Alltså. Så mycket snygga träningsskor det finns. Det är ju typ omöjligt att bara köpa ett par.
 
Jag blev hur som helst med ett par nya löparskor till slut. Ett par Nike Air Zoom Pegasus 33. De har ju typ ett lika långt modellnamn som en mer avancerad bil :)
 
Jag invigde dem i söndags på ett crossfitpass och då kändes de bra. Den riktiga prövningen blir förstås det första löppasset som tyvärr kommer att dröja ett litet tag. Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så näsan rinner och ögonen likaså. Det får helt enkelt bli lite lugnare träning i veckan.
 
Och här har vi de utslitna gamla trotjänarna. Väl värda sin pension!
#1 - Sofi

Då får du köpa dig en crossfit sko med nu då ;)

Svar: Ja det kanske jag blir tvungen till då ;) Puss!
Skattkistan

#2 - Tina Berglund

Om du vill att dina skor ska vara fina längre så bör du inte ha dem till Crossfit. När det är dags för ropeclimbe så kommer de bli rejält slitna tyvärr. :) men kul att du börjat med Crossfit förresten!

Svar: Hehe, tack för tipset Tina! Än så länge har det vart ganska "rena" övningar, men jag får kanske skaffa ett par särskilt för crossfit sen?! Har du speciella till det? Kram
Skattkistan

#3 - Sara

Oh älskar Pegasus. Har 30.31.32.32 och snart 33 då Intersport har 699:- kampanj nu. Sara A

Svar: Jag såg det när du skrivit här! Sjukt irriterande när jag betalade 1200... Men jag fick färgen jag ville ha och den fanns inte på Intersport.. Får intala mig det för att inte sura för mycket :). Kram!
Skattkistan