Skattkistan

En ny soffa & en halvfärdig bokhylla.
Idag efter jobbet åkte jag och hämtade vår nya soffa till "biblioteket". Jag hade riktigt flyt när jag hittade en mindre variant av den vi köpte på IKEA till vårt vardagsrum, i samma klädsel (som dessutom är tvättbar och grym!). Jag hittade den på Blocket och eftersom annonsen legat ute ganska så länge så gav jag ett bud... och det godtogs. 
 
Vi fick en "ny" soffa för 1500 kronor... så nu har jag sparat en massa pengar som förhoppningsvis kan läggas på schysst belysning till bokhyllan istället ;)...
 
Och nu när vi fått hem soffan så kunde jag inte låta bli att städa undan lite i rummet (vi har spacklat och målat klart nu!) bara för att få sätta den på plats och få en känsla för hur rummet kan bli när det är klar. Jag tror det kommer att bli toppen! 
 
Nya "tunga" gardiner, en matta och ett nytt soffbord. En himlans massa böcker och piff i bokhyllan & så den där lampan då, som pricken över i:et :).
 
Alldeles lagom storlek på den där soffan alltså. Vi får plats ett par stycken i den och ändå så är det inte några som helst problem att komma runt den på flera håll.
 
Tips på en passande matta emottages gärna!
 
En av mina små ekar får bo på bordet. Så länge iallafall.
 
Vi har endel kvar att fixa som ni ser. 
 
Det ska bli skönt att få kablar och lister på plats så småningom, och samtidigt minska risken för benbrott med ett par hundra procent ;).
 
#1 - Sara´n

Åh det kommer bli toppenfint när det är klart. Ni har gjort ett bra jobb! Mitt tips på matta är denna; https://www.hemtex.se/article/matteus_120x160cm_carpet?attr1_id=123
Vet inte vad du tycker om mönstret? Jag älskar det! Kram

Svar: Tack för tipset kompis! Jag ska kolla in 😊 Ska bli mys att ses imorgon!! Puss o Krsm
Skattkistan

#2 - Johanna

Super snygg soffa! Ser fram emot att få se allt när rummet är klart :D

Svar: Det ser jag också fram emot :) Både att få se det, och att visa er det :)
Skattkistan

#3 - Anonym

Blomman! :-D

Bra jobbat! Ni kan! Ser redan nu mycke fint ut och tror att det blir ännu vackrare snart med lister osv.
Kram
Gerald

Svar: Hehe, ja den var väl pricken över i:et :)Jag tror också att listerna kommer att göra susen. Ni ska få se.
Kram Jennie
Skattkistan

#4 - Jonna

Superfint! Kul att se resultat, då går det lättare att fixa det där sista! :)

Svar: Eller hur! Jag hoppas det iallafall :) Hoppas att vi inte ska dra ut på de där sista listerna i det oändliga... som det gärna annars kan bli. Tack snälla!
Skattkistan