Skattkistan

Slutspurt och en tur till Rumänien.
Då var det mindre än en vecka kvar tills semester. I love my job, men måste ändå säga att nu längtar jag ordentligt mycket efter att få vara ledig. Att slippa ställa klockan på morgonen och att slippa försova mig (vilket jag gjorde imorse... snacka om att kroppen säger till om att den vill vara ledig) :).  
Det har varit en intensiv vår med mycket jobb med Fröken Rut samtidigt som fortfarande mycket är nytt för mig på jobbet. Nu är iallafall funktionen som jag jobbat med den senaste tiden live och nu hoppas jag bara att många ska använda den och gilla :).
Hur som helst. Jag har i mitt jobb möjligheten att få arbeta inte bara med svenska kollegor, utan även med norrmän och rumäner. Jag som gillar språk tycker att det är kul att få använda engelskan som huvudspråk i jobbet och att få lära känna olika nationaliteter och kulturer är ju himla spännande!
Så att åka ner och hälsa på kollegorna i mitt team i Rumänien vilket jag gjorde i förra veckan var bara så kul. Hann med att ha möten, bara sitta och jobba på plats med dem och få möjlighet att se lite av deras stad Sibiu som överraskade positivt på mig. För att inte tala om gästvänligheten hos mina kollegor! Ser fram emot att bjuda tillbaka om och när de kommer till Växjö. Där har vi ett och annat att lära vi svenskar :).
Här kommer ett par bilder från mina dagar i Sibiu. 
 
En av mina kollegor drog med mig på museum en kväll efter jobbet. Blä tänkte jag, men ville inte vara oartig. Men så himla fel jag hade, det här museet som var utomhus handlade om att via upp hus från olika delar av landet och olika tidsepoker, inte alls blä utan ett himla trevligt sätt att ta sig en kvällspromenad på :)
Här hade jag kunnat tänka mig att bo en vecka eller så...
Fast gärna när druvorna blivit mogna... eller blivit till vin.
Många spännande och fina hus fick jag se.
Sen tog vi oss tillbaka till stan där det liksom brann i husfasaden av kvällssolen.
Alltså gamla tegeltak i solnedgång. Fint!
Här skulle jag bara ta en "groupie" med en åsna och då passade han på att ta sig ett bett på min väska... Väskan klarade sig och jag fick inte någon bild att prata om :)
Mina härliga kollegor Ioana och Ioana :)
Staden där taken har ögon.