Skattkistan

photo a day - in your bag


Dagens tema i fotoutmaningen photo a day är in your bag. Eftersom det förhoppningsvis snart är dags att åka till BB så tar vi oss en titt i den så kallade BB-väskan. Den står numera i stort sett färdigpackad på golvet i sovrummet och bara väntar.

Väskan innehåller bland annat en mysig filt, kläder i storlek 50, en första gose (dinglis), druvsocker till den blivande mamman & mjuka kläder till densamma.

Ni som har packat en BB-väska någon gång. Vad får jag bara inte missa att ta med mig? (förutom kameran & laddare till den förstås ;))

Mina andra bidrag i utmaningen hittar du här: 1. You, 2. Breakfast, 3. Something you adore, 4. Letterbox, 5.Something you wore, 6. Makes you smile, 7. Favourite, 8. Your sky, 9. Daily routine, 10. Childhood, 11.Where you sleep, 12. Close-up, 13. In your bag, 14. Something you're reading, 15. Happiness, 16. Morning, 17. Water, 18. Something you bought, 19. Sweet, 20. Someone you love, 21. Reflection, 22. Your shoes, 23. Something old, 24. Guilty pleasure, 25. Something you made, 26. Colour, 27. Lunch, 28. Light, 29. Inside your fridge, 30. Nature, 31. You - Again.
#1 - Fia

Hårband, Bindor, Bröstvårtssalva (för ev ömma bröstvårtor vid amning), eget shampoo/balsam/duschkräm, tandborste, hårborste och tossor/inneskor :)

#2 - Ulle

#3 - Ulle

Vetevärmare! Absolut underbar att ha under förlossningen, glöm inte den:-)

#4 - Ewa

Hårgummiband, eget toapapper (lambi), Vattenflaska med pip (sportflaska), nån bra tidning att fördriva tiden med. Kram till dig

#5 - veronika

Filip hade packat ner två tre-pack festis.Trodde väl att jag skulle få vätskebrist den stackaren =)Alla festisarna kom dock med hem igen!



Köp en amningsnapp om amningen skulle strula. Ebbe tog inte mitt bröst i början utan den. Den hjälpte mig mkt men hade aldrig hört talas om den innan. Kläder som är lätta att amma i (sköna kläder helt enkelt)



Är så nyfiken nu! Hoppas allt går fint och tänk vad ni ska få vara med om =) Det är obeskrivligt!

#6 - Jenny

nappar och ersättning om amningen strular.

#7 - Ullis

Hårband och bekväma kläder (fler ombyten) gärna ett par inneskor. Jag hade med mig kexchoklad. Kan säga att lika gott som det var med kexchoklad efter Gbg varvet, lika gott var det efter förlossningen.



En viktig sak som ni inte får glömma är kläder till Petter. Ha även med en hel förpackning med tvättlappar (wipes) för det lär bli några blöjbyten. Blöjor och bindor får du på plats så det behöver du inte lika mycket av. Tänk även på att ha med parkeringspengar och glöm för allt i världen inte kameran :) Puss

#8 - Karin

Men så sött:)



jag ska börja med utmaningen jag med, inom en liten framtid:))

#9 - Anna

Ta med en bra amningsbh. Brösten behöver bra stöd när mjölkproduktionen kommer igång. Hade glömt det själv och fick låna en vidrig sak av landstinget. Håller tummarna för att allt går bra! Kram

#10 - Felicia

Nej men så gulligt, snart dags!



puss

#11 - Johanna

Mitt bästa tips är en sömlös bh som finns på apoteket. Comfort bra tror jag den heter. Typ som en supertunn sportbh. Mjuk och håller amningskuporna på plats.. För att sova utan är inte att tänka på:) Och mjukisbyxor. Du lär inte vilja ha något som sitter åt kring magen. Lycka till kram

#12 - Caroline R

Bröstvårtskräm med ullfett typ Lansinoh, bindor, blöjor, amningsbh o amningströjor, inneskor, snacks....

#13 - Emma C

Lypsyl är en jättebra grej att ha med till fl. Vet inte om det är lustgasen som gör att man blir så hemskt torr om läpparna.

#14 - Emma C

Lypsyl är en jättebra grej att ha med till fl. Vet inte om det är lustgasen som gör att man blir så hemskt torr om läpparna.

#15 - Stina G

Ett tips är ju att ta med en ren t-shirt och deo till P. Det kan ta tid och bli ofräscht och svettigt för honom med. Det får bli mitt tips till er. :-P Lycka till nu, allt kommer gå kanon!

#16 - Madde

Det låter som att du fått med det viktigaste. Men en liten mössa till bebisen är inte fel, dem som fanns på sjukhuset var ganska stora tyckte jag. Och lypsyl behövs, jag använde lypsyl hur många gånger som helst under förlossningen!=) Lycka till med allt!